‘Bedankt voor de eye openers Joyce. Ik draafde maar door totdat mijn lichaam in opstand kwam. Je hebt mij bewust gemaakt van mijn eigen ingesleten gewoontes. Dat die jarenlang de oorzaak zijn geweest van mijn nek- en rugklachten en zelfs mijn psychische klachten… had ik nooit kunnen bedenken. Het kostte me wel moeite om de stap naar jou te zetten. In alle eerlijkheid wist ik niet wat ik aan moest met Cesartherapie. Ik dacht dat het zo’n vaag alternatief gedoe was. Maar wat ben ik nu blij dat ik het toch heb gedaan! Er is geen operatie of andere zware ingreep aan te pas gekomen. Ik beweeg mij bewuster, neem al jouw oefeningen en adviezen ter harte en ik sta ’s ochtends lachend en pijnloos op. Iets wat toch lang anders is geweest. Ik beveel je van harte aan en hoop dat andere mensen net zo blij van je zullen worden als ik.’ (Om de privacy van onze cliënten te waarborgen, vermelden we geen namen.)

Heeft dit verhaal u geïnspireerd? Maak direct een afspraak