VvOCM, Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is sinds 2004 de beroepsvereniging van oefentherapeuten in Nederland. De VvOCM is het resultaat van een fusie tussen de Vereniging Bewegingsleer Cesar (VBC) en de Nederlandse Vereniging van Oefentherapeuten Mensendieck (NVOM).

 

Kwaliteitsregister Paramedici

Cesar & Mensendiecktherapie Joyce Ruys staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat alle therapeuten voldoen aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg) en beschikken over actuele kennis en ervaring.

Landelijk Netwerk Chronische Pijn

Sinds 2014 is Cesar & Mensendiecktherapie Joyce Ruys aangesloten bij het landelijk Netwerk Chronische Pijn. Dit netwerk behandelt volgens een vernieuwende effectieve methode. Deze is samen met de revalidatie artsen speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn. De Oefentherapeuten van het Netwerk Chronische Pijn werken inmiddels samen met meerdere verwijzers: revalidatieartsen, reumatologen, anesthesiologen en huisartsen.

Landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten

Sinds 2016 zijn Michelle van den Broek en Joyce Ruys aangesloten bij het landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten. De therapie is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en heeft een praktische, voor u goed toepasbare aanpak. Slaapoefentherapeuten Cesar & Mensendieck zijn hier speciaal voor bijgeschoold en leren non-stop verder op basis van recente inzichten en nieuwe wetenschappelijke publicaties.

Zorgkaart Nederland

Deze website biedt u de gelegenheid om ons als zorgverlener te waarderen. Hiermee helpt u andere bezoekers die op zoek zijn naar een zorgverlener. Ook kunt u ons praktische suggesties geven voor het verder verbeteren van onze dienstverlening.

Centrum voor gezondheid & welzijn

Met 200.000 bezoekers per jaar is het Anton Jurgenshuis een belangrijk centrum voor gezondheid en welzijn in Oss en omgeving. In het Anton Jurgenshuis vindt u een groot aantal experts onder één dak!

Multi-disciplinair Pijn Netwerk rondom ziekenhuis Bernhoven

Het ‘Netwerk chronische pijn’ brengt verschillende partijen samen rondom het thema chronische pijn. Om zo een duidelijker beeld te krijgen van de klachten, taboes te doorbreken en betere zorg te verlenen.