UITNODIGING

Open week gezondheids- en welzijnscentrum Anton Jurgenshuis

“Zorg vandaag voor morgen”

Van 10 t/m 14 oktober

 

 

Binnenkort bestaat de nieuwbouw van het Anton Jurgenshuis tien jaar. Ter gelegenheid daarvan organiseren we van 10 t/m 14 oktober een open week. Wij nodigen u van harte uit om de open week te bezoeken.

Het Anton Jurgenshuis is met 200.000 bezoekers per jaar een belangrijk centrum voor gezondheid, welzijn en zorg in Oss en omgeving. Behalve onze praktijk, is er ook een groot aantal andere praktijken van (para-)medische en zorg- en welzijnsexperts gevestigd in het Anton Jurgenshuis.

Dat betekent: veel kennis en kunde onder één dak. Dat is handig, want daardoor kunnen we, als dat nodig is, snel schakelen. We kunnen meteen met andere professionals overleggen over uw behandeling of probleem en met elkaar samenwerken aan een optimale oplossing.

Op deze manier kunnen we de zorg of hulp beter afstemmen op uw individuele behoefte. Het brede aanbod zorgt er bovendien voor dat u op één plek terecht kunt met uw vragen over gezondheid, zorg en welzijn. Dit alles draagt bij aan de kwaliteit van de zorgverlening: uw vraag is snel opgelost.

Tijdens de open week kunt u kennismaken met het gehele aanbod van gezondheids- en welzijnscentrum Anton Jurgenshuis. Er vinden tal van leuke en leerzame activiteiten plaats die laten zien hoe we samenwerken aan uw gezondheid, vanuit een gezamenlijke visie: zorg op maat.

Speciaal voor u als cliënt van Cesar & Mensendieck therapie Joyce Ruys, maar zeker ook voor mensen die nog niet bekend zijn met onze praktijk, organiseren we in de week van 10 oktober t/m 14 oktober een gratis houdingscheck. U kunt op deze dagen op onderstaande tijden bij ons binnen lopen voor de gratis houdingscheck met een eventueel gericht advies:

Maandag t/m donderdag tussen 16.00u en 18.00u

Vrijdag tussen 15.00u en 17.00u

Kijk voor het gehele programma op http://antonjurgenshuis.com/open-week-gezondheids-en-welzijnscentrum-anton-jurgenshuis/

 

Wij zien er naar uit u te ontmoeten tijdens de open week van 10 t/m 14 oktober. Tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

 

Greetje de Brouwer, Michelle van den Broek en  Joyce Ruys

 

JR.web1