In mijn eerste zwangerschap had ik regelmatig last van mijn bekken. Als ik dan een stapje terug deed ging het snel beter. In mijn tweede zwangerschap kreeg ik dezelfde klachten maar was de pijn veel heftiger. Ik had last van bekkeninstabiliteit. De verloskundige raadde me aan om naar therapie te gaan voor mijn bekken.

In mijn eerste zwangerschap was ik bij fysiotherapie geweest en dit hielp me onvoldoende. Een collega wees mij op Cesartherapie en ik heb toen direct contact opgenomen met Joyce Ruys. Na een zorgvuldige medische check ben ik samen met Joyce aan de slag gegaan. We hebben mijn houding bekeken tijdens het staan, zitten, bukken, tillen en lopen.

De therapie geeft veel handvatten om je houding te verbeteren en bewust te worden van verkeerde bewegingen. Doordat je dagelijks veel beweegt is het lastig om je houding en bewegingen meteen aan te passen, de therapie helpt hier echt bij. Ik ging elke week weer met bruikbare tips naar huis. Mijn pijnklachten waren aan het einde van mijn zwangerschap tot een minimum beperkt waardoor ik na de bevalling ook sneller herstelde. Ik kan nu volop genieten van onze zoon!

Joyce bedankt voor de fijne begeleiding!

 

Lindy Croonen

 

Heeft dit verhaal u geïnspireerd? Maak direct een afspraak